یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

تأکید بر حضور و اقتدار هوشمندانه در ماموریت‌های فراجا | سردار رادان: اشراف اطلاعاتی و پیگیری قاطعانه در کار پلیس ضروری است

  • کد خبر: ۳۲۳۵۷۵
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
تأکید بر حضور و اقتدار هوشمندانه در ماموریت‌های فراجا | سردار رادان: اشراف اطلاعاتی و پیگیری قاطعانه در کار پلیس ضروری است
فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر حضور و اقتدار هوشمندانه در ماموریت‌ها گفت: اشراف اطلاعاتی و پی گیری قاطعانه در کار پلیس ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار احمدرضا رادان در قرارگاه نوروزی مشهد، بیان داشت: به پایان روز‌های ماه مبارک رمضان نزدیک می‌شویم و خدا را شاکریم که توفیق داد این روز‌های مبارک را درک کنیم.

وی ادامه داد: آنچه مهم است اینکه فرصت‌ها به سرعت می‌گذرند و باید مراقب و قدرشناس لطفی که خداوند بر ما داشته باشیم تا این لباس را بر تن کنیم و حافظ امنیت روزه‌داران باشیم.

فرمانده کل انتظامی کشور تاکید کرد: حضور توأم با آمادگی و هوشیاری و نگاه اطلاعاتی لازمه کار پلیس است و نیازمند آن هستیم که حضور هوشمندانه را در کنار اقتدار هوشمندانه داشته باشیم.

سردار رادان افزود: سبک مدیریتی فراجا در سال ۱۴۰۴ باید بر این اصل پیاده شود که در رابطه با مردم خدمتگزار، در ارتباط با همکاران با رشد و هدایت و در ارتباط با مجرمان و متخلفان مقتدر و در ارتباط با محیط جهادی عمل کنیم.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور عنوان داشت: امنیت محله محور در خراسان رضوی خوب اجرا شده است و نیاز به ارتقا و کار اطلاعاتی و رفع دغدغه‌های مردمی وجود دارد که اشراف اطلاعاتی آن را کامل می‌کند.

وی ساخت و تامین منازل سازمانی و ملکی را همچنان در اولویت‌های اصلی فراجا برشمرد و بر اهتمام جدی پلیس کشور در این عرصه تاکید کرد.

سردار رادان همچنین سرعت غیر مجاز، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه و انحراف به چپ را بیشترین علت تصادفات برشمرد و گفت: با وجود اقدامات انجام شده همچنان شاهد تصادفات در جاده‌ها هستیم و آمار جان باختگان تصادفات به ۲۴۲ تن رسیده است.

فرمانده کل انتظامی اظهار داشت: خوشبختانه علما، مسئولان و هنرمندان به پویش نه به تصادفات پیوسته‌اند و سفارش به توجه لازم در این زمینه داشته‌اند و باید بگوییم نقش مردم در پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی بسیار تعیین کننده است.

در ابتدای این جلسه سردار حسن کرمی معاون عملیات فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سردار سیدمجید فیض جعفری رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا گزارشی از وضعیت موجود ارائه کردند.

سردار محمدکاظم تقوی فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی و سردار مجید شجاع فرمانده مرزبانی خراسان رضوی نیز در این جلسه گزارشی از اجرای تمهیدات ویژه انتظامی و ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ در این استان ارائه کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->